“Oskar hotelijerstva” u rukama MK Mountain Resorta: Beograd, 20. novembar 2015. – Da MK Mountain Resort okuplja pobednički tim, još jednom je potvrđeno na XII Forumu hotelijera, u okviru koga je jedna od nagrada dodeljena najboljem marketing menadžeru u 2015. godini, za impresivna dostignuća u oblasti marketinga i komunikacija.

Zahvaljujući impresivnim rezultatima u jačanju imidža i komunikacija, MK Resort je danas jedan od najbolje rangiranih brendova u turizmu u Jugoistočnoj Evropi, što verifikuju i nagrade Superbrend i World Quality Commitment.

Marketing je važna karika koja se često nedostaje u našem turističkom ambijentu. U današnjem svetu savremenih komunikacija, zapravo se veliki deo posla sastoji u načinu na koji način kreiramo brend, kako se gradi dobar imidž, pravilno pozicionira na tržištu i kako na kraju taj brend komunicira sa svojom konzumentima. Marketing i komunikacije prisutni su u svim porama društva i zbog toga je neophodno da se ovoj temi posveti generalno više pažnje kada je reč o kreiranju turističkih proizvoda. Ova nagrada za mene lično, a takođe i na nivou kompanije, predstavlja potvrdu da smo na pravom putu i ujedno obavezuje da u budućnosti ostvarujemo još bolje rezultate“, rekla je ovom prilikom Svetlana Kostić, dobitnik priznanja „Marketing menadžer godine“, za 2015. godine. 

MK Mountain Resort posluje u okviru MK Grupe i predstavlja lidera na domaaćem tržištu u oblasti hotelske industrije. Pored planinskih hotela među kojima su elitni Hotel Grand 4*, hotel Angella 4*, Aprtmanski kompleks Konaci na Kopaoniku, u njenom poslovnom portfoliju je i beogradski 88 Rooms Hotel, proglašen za najpopularniji hotel u Srbiji prema Trip Advisor-u. Od skoro, u sastavu MK Group nalazi se i “Kempinski Palas“ jedan od najluksuznijih hotela u Portorožu.