Skijališta Srbije donose snežnu čaroliju ispred Delta city-ja  U okviru predstavljanja ponude za nastupajuću zimsku sezonu Skijališta Srbije Vas pozivaju da dođete ispred tržnog centra Delta City u Beogradu od sutra, 27. oktobra, do nedelje, 29. oktobra i upoznate se sa novinama koje Vas čekaju na Srpskim planinama zimus.

Skijališta Srbije donose snežnu čaroliju ispred Delta city-ja U okviru predstavljanja ponude za nastupajuću zimsku sezonu Skijališta Srbije Vas pozivaju da

Svi zainteresovani će tokom ova tri dana imati prilike da se upoznaju sa novinama i pogodnostima koje ih očekuju ove skijaške sezone na Kopaoniku, Torniku i Staroj planini, ali i da vide i da uđu u najprodavaniji suvenir u prirodnoj veličini. Ispred ovog tržnog centra biće postavljena snežna kugla, gde će posetioci imati prilike da uđu i da naprave zanimljive fotografije i tako učestvuju u nagradnoj igri.

Dovoljno je da sliku postave na društvenu mreži Instagram, uz tri obavezna hashtag-a #skijalistasrbije #snowball #pogledsavisine. Nakon promocije, izbaraćemo najbolju fotografiju koja će biti nagrađena.

Budite i vi deo ukrasa i suvenira, uđite u magičnu kuglu i ponesite sa sobom uspomenu.