kophopnakopSkijanje na Kopu tokom praznika: Skijašima i borderima će tokom ovih prazničnih dana, od petka, biti na raspolaganju staze Pančić i Karaman greben.

Pančić i Karaman greben čekaju skijaše i bordere
Iako je pre samo tri dana skijaška sezona zvanično završena, zbog velikog interesovanja i želje za skijanjem, ski centarKopaonik biće otvoren za sve ljubitelje zimskih sportova tokom praznika.

Tokom cele ski sezone ljubitelji zimskih sportova skijali su isključivo na veštačkom snegu, ali se zima ne predaje, pa je novih 15 centimetara prirodnog snega stvorilo idealne uslove za prolećno skijanje. Na stazama i dalje ima između 20 i 25 centimetara utabanog snega, pa će sa novim padavinama staze biti utegnute kao u decembru mesecu.

Skijašima i borderima će tokom ovih prazničnih dana, od petka, biti na raspolaganju staze Pančić i Karaman greben. Cena ski karata snižene su za 40 posto, a žičare će biti na raspolaganju svakog dana u period od 9 do 15 časova.

Pored odličnog skijanja, posetiocima Kopaonika će tokom praznika i raspusta biti na raspolaganju i adrenalinski sadržaji.

Izvor: Skijališta Srbije