Šta nas očekuje za SKI OPENING: Kao i do sada na web portalu HopNaKop.rs možete pratiti dnevnu i dugoročnu vremensku prognozu i tako saznate prvi kakvo Vas vreme očekuje na Kopaoniku.

Šta nas očekuje za SKI OPENING: Kao i do sada na web portalu HopNaKop.rs možete pratiti dnevnu i dugoročnu vremensku prognozu i tako saznate prvi kakvo

Kako saznajemo od našeg prijatelja Andije Ace Nikolića na Kopaoniku ovih dana nas očekuje vrlo povoljna vremenska prognoza za sve ljubitelje zimskih sportova. Do srede nas očekuju povremene padavine i temperature oko nule sa pojačanim udarima vetra. U četvrtak temperatura će se kretati oko nule ali neće biti padavina. A za vikend prava zimska idila. Temperatura će biti od -4C° do +2C° sa povremenim padavinama.

I dalje su povoljni uslovi za rad sistema za veštačko osnežavanje staza. Kako stvari stoje, ove godine nas očekuje bezbrižna zimska sezona sa dosta snežnih padavina.

Zato svi HopNaKop

VAŽNO SAOPŠTENJE: Svi pravci prema Kopaoniku su prohodni i obavezna je zimska oprema. Teretni saobraćaj je zabranjen iz svih pravaca prema Kopu. Molimo za oprez i pažljivu vožnju zbog mogućih snežnih nanosa na kolovozu.

Pročitajte intevju sa: Vesna Kostadinović – Novi sadržaji Kraljevih Čardaka