Web portal HopNaKop.rs 25.11.2014 posetio manifestaciju ,,Veče Koponika“.Danas u Beogradu u hotelu Tulip Inn Putnik u organizaciji Skijališta Srbije, MKWeb portal HopNaKop.rs 25.11.2014 posetio manifestaciju ,,Veče Koponika“.

Danas u Beogradu u hotelu Tulip Inn Putnik u organizaciji Skijališta Srbije, MK Mountain Resort, Hotela Kraljevi Čardaci Spa, Hotela Punik i Klub A održana je manifestacija ,,Veče Kopaonika“. Na minifestaciji hotelijeri su prezentovali svoje ponude, akcije za novu zimsku sezonu i jasno pokazali da je Kopaonik spremniji nego ikad.

Manifestaciju su posetili brojni ugledni gosti iz zemlje i inostranstva.

Direktor JP Skijališta Srbije Dejan Ljevnaić još jednom je nagovestio da je zimska sezona na Kopaoniku spremnija nego ikad. I ove godine Skijališta Srbije investicije na Kopaoniku su stavili kao prioritet i našu Srebrnu planinu dovele na još viši nivo.

Kako saznajemo od JP Skijališta Srbije i direktora Dejana Ljevnaića u ski centru Kopaonik ubrzano se radi na zamenama dve instalacije na najatraktivnijim lokacijama za skijaše i bordere, Krčmaru i Gvozcu. Na lokaciji Krčmar radi se zamena trenutno najstarije dvosedne žičare na skijalištu. Na njeno mesto gradi se šestosedna žičara, model poslednje generacije, sa grejačima na sedištima i haubom, kao zaštitom od vetra. Stari ski lift Gvozdac koji je do sada prevozio ljubitelje zimskih sportova odlazi sa te staze, a na njegovo mesto postavlja se novi šestosed, takođe sa grejačima i haubom.

Akcije i ponude hotelijera možete i dalje pratiti na našem web portalu na stranici ,,Turističke ponude“.