ZA VIKEND ZVANIČNO POČINJE LETNJA SEZONA NA KOPAONIKU: Kopaonik, 28. jun 2016. godine – Ovog vikenda zvanično počinje letnja sezona na Kopaoniku. Od 1. jula svi letnji sadržaji i kompletan outdoor program biće na raspolaganju ljubiteljima planinskog odmora.

Kopaonik leti_1

Kopaonik je planina koja leti pruža neverovatan ugođaj i prava je destinacija za beg od gradske vreve sa ogromnim potencijalom za aktivan i kvalitetan odmor. Oni koji su željni avanture biće u prilici da uživaju u planinskom biciklizmu, paraglajdingu, safari turama i vožnji kvadova po off road stazama. Za sve posetioce koji vole sporiji tempo, tu su panoramsko razgledanje žičarom, streličarstvo, pešačke ture, škola jahanja i aktivnosti zabavnog parka Kopaonik – bob na šinama, zip line i tjubing. Za najmlađe goste rezervisani su sportsko – edukativni kampovi, a nakon aktivnosti u prirodi goste očekuje najmoderniji spa & wellness sadržaji i otvoreni bazen u prelepom okruženju sa pogledom na Pančićev vrh.

Kopaonik leti

Letnju sezonu MK Mountain Resort dočekuje sa punim kapacitetima i promotivnom ponudom koja će trajati sve do kraja leta. Vikend i nedeljni paketi sa smeštajem u središtu Nacionalnog prka, u hotelu Grand i Apartmanima Konaci, uključuju veliki izbor aktivnosti u prirodi i u ponudi su po ceni već od 110 evra po osobi. Pored toga, Skijališta Srbije će tokom leta organizovati Top summer vikende tokom kojih će odobravati 20 posto popusta na pakete za zabavne sadržaje.

Za sve one koji odluče da leto provedu na planini, ovaj centar će raditi svakog četvrtka, petka subote i nedelje. Zabavni i adrenalinski sadržaji će biti na raspolaganju celog leta od četvrtka do nedelje u periodu od 10 do 17 časova.

Grand Hotel & Spa_Outdoor pool

Za vikend otvaranja, gostima će biti predstavljano i novih 40km šumskih puteva uređenih za šetnju, vožnju bicikla i terenskih vozila, a biće organizovana i skyrunning trka – trčanja na najtežim, crnim stazama za skijanje ski centra Kopaonik, koja će okupiti ljubitelje aktivnog odmora iz cele Evrope.