Zimovanje za 30 najboljih učenika sa Kosova na Kopaoniku: Kopaonik, 1. april 2016. – Šestu godinu za redom, MK Group je omogućila zimovanje za 30 najboljih učenika osnovnih škola sa Kosova i Metohije na Kopaoniku, kao nagradu za odličan uspeh i primerno vladanje.

16-4-1-MKG-Zimovanje dece sa KiM (1)

Tokom sedmodnevnog boravka na Kopaoniku, učenicima od petog do osmog razreda omogućeno je besplatno skijanje uz nadzor instruktora, dok je za početnike obezbeđena i škola skijanja, a Skijališta Srbije su se pobrinula da svoj deci obezbede i besplatni ski-pas. Deca su u popodnevnim satima imala priliku da uživaju na bazenu hotela Grand i da se nadmeću u kuglanju, stonom tenisu i brojnim drugim sportsko-rekreativnim aktivnostima.

„Deca sa Kosova i Metohije su doživela nezaboravne trenutke na Kopaoniku, a i vreme nas je poslužilo da ugođaj bude potpun“, rekao je Ivica Ivković, profesor fizičkog vaspitanja, zahvalivši se MK Group za tradicionalno gostoprimstvo.

Gorana Golubović iz MK Group je istakla: „MK Grupa je društveno  odgovorna kompanija koja u svojim korporativnim vrednostima neguje i ističe značaj društveno odgovornog poslovanja.

Pre dece sa Kosova i Metohije, na Kopaoniku su boravili i mladi iz SOS Dečijeg sela, što su samo neke od akcija koje smo sproveli. Cilj nam je da obezbedimo humanije uslove za odrastanje mladih u Srbiji.“

16-4-1-MKG-Zimovanje dece sa KiM (3)

Brinući o društvenim vrednostima, negujući i ističući značaj socijalno odgovornog poslovanja, MK Group kontinuirano nastoji da obezbedi pomoć ugroženima, da im pruži sigurniju budućnost i olakša put ka ostvarenju ciljeva.