Trenutno vreme - 23.09.2020 u 21h
Pretežno vedro
Pravac vetra: SSW
Brzina vetra: 4 m/s
Vlažnost: 87 %
Temperatura: 9 °C
Visina snega: ~
Pritisak: 828.7 hPa

Izvor: RHMZ Srbije

Ski bife Koliba

Ski bife Koliba: Bez obzira da li ste skijaš ili snowboarder, polovina zabave jednog godišnjeg odmora, je ono što radite kada završite dan i uživanje na snegu. Piće i dobra večera je ono što će sigurno da Vam prija nakon sati i sati svežeg vazduha. Dobra releksacija pred večernji san uvek dobro dođe. Sve to i još mnogo toga možete naći kod nas.

KONTAKT INFORMACIJE:

Mob: +381 60 490 00 49

Mob: +381 64 247 85 46

Ski bife Koliba se nalazi na samoj ski stazi ,,Malo Jezero“. Opremljen u etno stilu gde sve uzdiše tradicijom. Pored odmora sa skijanja uz kaficu, čaj ili možda kuvano vino ski bife ,,Koliba” može da Vam ponudi i tradicionala Srpska jela. Uživajte sa nama, ne samo preko dana u odmoru sa skijanja, već i u večernjim satima kada možete da se zabavite u prijatnoj atmosferi, tradicionalnom jelu i piću i uživo mozici.

Informišite se šta Vam večeras nudimo i budite naši gosti jer sa nama je provod zagarantovan.

Avanture na Kopaoniku se ne završavaju na stazi nego uz dobro vino ili domaću rakiju iz podnožja Kopaonika, i prijatnu atmosferu u Ski bife Koliba, Malo Jezero, Kopaonik.

Uživajte u prijatnoj atmosferi Ski bifea ,,Koliba” i veoma ljubaznog osoblja. Čekamo Vas na Kopu!!!

Za sve informacije ili rezervacije obratite se na telefon ili putem maila preko kontakt forme HopNaKop.rs na stranici Skibife Koliba.

Više informacija

  • Galerija
  • Kontakt
  • Lokacija
Pomoću HopNaKop portala možeze direktno stupiti u kontakt sa našim partnerima, popunjavanjem formulara za slanje poruke ispod.
Telefon: +381 60 490 00 49
Mobilni:
+381 64 247 85 46
Web:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008729250096&fref=ts

Ime i prezime:*

E-mail:*

Kontakt telefon:*

Poruka:*


Molimo prepišite karaktere sa slike u polje ispod, veličina karakera(slova) nije bitna, ovo polje je, radi sigurnosti, obavezno popuniti.

*Polje obavezno popunti.

Opširniji prikaz mape i više
informacija o samoj lokaciji možete videti ovde.

Komentari

comments powered by Disqus