Trenutno vreme - 28.05.2020 u 20h
Umerena kiša
Pravac vetra: NE
Brzina vetra: 3 m/s
Vlažnost: 100 %
Temperatura: 2 °C
Visina snega: ~
Pritisak: 829.6 hPa

Izvor: RHMZ Srbije
03.07.2015

20 posto popusta na cene karata za letnje sadržaje

20 posto popusta na cene karata za letnje sadržaje: Skijališta Srbije aktivno učestvuju u promovisanju domaćih turističkih destinacija i deo su kampanje20 posto popusta na cene karata za letnje sadržaje: Skijališta Srbije aktivno učestvuju u promovisanju domaćih turističkih destinacija i deo su kampanje „Moja Srbija“, koja već uveliko traje u brojnim gradovima širom zemlje. Imajući u vidu značaj ove  kampanje, kao i podršku Vlade Republike Srbije za podsticaj i razvoj turizma kao značajne šanse Republike Srbije za povećanje prihoda i broja zaposlenih u turizmu, Skijališta Srbije u želji da dodatno daju svoj doprinos razvoju domaćeg tržišta, donosiocima vaučera dobijenih na osnovu vladine Uredbe odobriće popust u iznosu od 20 posto na cene karata za letnje sadržaje Skijališta Srbije.

Turisti, koji se odluče za odmor u nekom od planinskih centara, pokazivanjem vaučera na uvid ostvaruju popust od 20 postu na cenu karata za letnje sadržaje. Ova akcija kreće od 1. avgusta i trajaće do 20. novembra.

Letnja sezona na Kopaoniku i Torniku na Zlatiboru počela je prošle nedelje, a za posetioce ovih planina radi žičara za panoramske vožnje, pešačke ture, staze za mountain bike i mountain cart. Takođe, na raspolaganju su i adrenalinske atrakcije poput boba na šinama, zip lajna i tjubing staze.

Izvor: Skijališta Srbije

Komentari

comments powered by Disqus