Blogomanija 2013: Najveća regionalna konferencija posvećena blogu i sadržaju na Internetu održace se od 28. novembra do 01. decembra na KopaonikuBlogomanija 2013: Najveća regionalna konferencija posvećena blogu i sadržaju na Internetu održace se od 28. novembra do 01. decembra na Kopaoniku.

Na sajtu Blogomanije (www.blogomanija.me) možete se prijaviti za učešce na najvećoj regionalnoj konferenciji posvećenoj blogu i sadržaju na internetu, koja se održava na Kopaoniku od 28. novembra do 01. decembra.

Na Blogomaniji 2013 će kroz predavanja, radionice i panel diskusije biti reči o važnosti kvalitetnog sadržaja na internetu.

I ove godine učestvovaće dokazani stručnjaci u svojim oblastima, koji će kroz razne forme prezentacija svoje iskustvo i znanje podeliti sa učesnicima. Neki od govornika koji su do sada potvrdili učešće su Borislav Miljanović, Robert Čoban, Miloš Čirič, Krešimir Macan, Ivan Brezak Brkan, Gabrijela Stjepanović, Zoran Baranac, Ivan Rečević, Darko Buldioski, Vladimir Vulić i drugi.

Jedan deo programa predviđen je za ležerniju komunikaciju, odnosno za “Kraljeve sadržaja”, tako da će na Blogomaniji’13 biti i: Državni posao – Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković; Srbija; The Books of Knjige – Aleksandar Radunović (Popaj), Veselin Gajović (Gajo), Goran Vujović (Goro) i Zoran Marković (Zonjo); Crna Gora; Njuz.net – Dejan Nikolić, Marko Dražić, Viktor Marković, Nenad Milosavljević; Srbija; kao i Marko Somborac i Dragoljub Ljubičić – Mićko i drugi…

Sa “kraljevima” će se razgovarati o kreativnom procesu iz koga nastaje zanimljiv sadržaj u okviru njihovih matičnih medija, a koji poseban, viralni, život živi na Internetu. Pored kvalitetnih predavanja, radionica i panela, sve učesnike očekuju i brojne aktivnosti van programa, o kojima će biti više reči u narednom periodu.

Svakako da će večernji zabavni program, uz sjajnu muziku i atmosferu koji je “obojio” i prošlu Blogomaniju biti prisutan i ovog puta.