Slovenački skijaški as Bojan Križaj dolazi na Kopaonik ,gde će 7. i 8. marta  sa fanovima, testirati najnovije modele Elan skija.

Pored Brojana Križaja, Elan  dovodi 40 vrhunskih skijaša, instruktora iz Slovenije koji će imati priliku da svoje veštine isprobaju na stazama Kopaonika. Ove godine testovi skija su uvršteni u kalendar Elanovog White Elements Toura čime ova kompanija za proizvodnju skijaške opreme svrstava Staru planinu i Kopaonik u kategoriju najvažnijih evropskih skijališta, što u značajnoj meri promoviše Srbiju kao ski destinaciju u svetu.

U okviru ove posete testiraće se isključivo Elan skije za sezonu 2015/2016. Fokus će biti na novoj Amphibio 16Ti2 skiji, koja je ovog meseca na prestiznom ISPO sajmu u Nemačkoj dobila zlatnu medalju za najbolju On-piste skiju.

Organizator testova skija je Planet Bike, dok tehničku podršku daju Skijališta Srbije. Svi skijaši i borderi koji žele da isprobaju najnovije modele skija neophodno je da organizatoru pokažu na uvid, i kao depozit, ostavite dva lična dokumenta sa fotografijom.

Napominjemo da će Bojan Križaj u okviru iste ove manifestacije posetiti i  Staru planinu 5. i 6. marta.

Bojan Križaj će tokom ova četiri dan biti na raspolaganju za razgovore, intervjue i fotografisanja.