Prepuno skijalište i žurke za pamćenje uz najveće muzičke zvezde obeležili mart na Kopaoniku

 

Kopaonik, 20. mart 2017. – Spektakularnim nastupom najveće balkanske zvezde, Svetlane Cece Ražnatović, zatvoren je drugi po redu Music Week festival na Kopaoniku. Poslednje večeri festivala, velika Grand sala bila je mala da primi sve one koji su želeli da budu deo festivala na kome je uživalo blizu 1500 gostiju. U sjajnom ambijentu, folk diva je održala koncert za pamćenje. Cecu su na sjajnom nastupu, osim vernih fanova, podržali i ćerka Anastasija i brojne poznate ličnosti. Dan ranije fenomenalnu žurku drugog vikenda Music Week-a priredio je Tropico bend. Publika je uživala u odličnoj atmosferi koju su momci iz benda napravili predvođeni frontmenom Saletom Cvetkovićem.

 

Music Week Festival, koji je ove godine trajao od 9. do 18. marta na Kopaoniku u hotelu Grand, okupio je najznačajnija imena sa domaće i regionalne muzičke scene – Tonija Cetinskog, Acu Lukasa, tropico Band i Cecu i privukao hiljade gostiju u popularni ski centar. MK Resort, koji je bio domaćin velikog broja manifestacije se može pohvaliti da su svi kapaciteti bili rasprodati unapred, i da je zahvaljujući njima ali i dobrom skijanju, mart mesec na Kopaoniku posećen skoro kao januar kada tradicionalno vlada veliko interesovanje.

Music Week je novi koncept turizma i zabave nastao u saradnji produkcije Sky Music i MK Mountain Resorta. Namenjen je ljudima koji žive dinamično, tokom dana žele da se odmore, bave sportom i relaksiraju, a tokom večeri očekuju vrhunsku zabavu.

 

Podsetimo se, na prošlogodišnjem Music Week-u, uspešne nastupe imali su Severina Vukčević i Željko Joksimović, a sledeće godine festival bi trebalo da donese nova dešavanja i zabavu, a o celokupnim akcijama pričaće, ne samo Srbija već i ceo balkan.

 

Skijaška sezona na Kopaoniku traje preko 100 dana i u ovom periodu ostvareno je 5 miliona vožnji žičarom, što je rekord do sada. Dobar provod na Kopaoniku se očekuje i u narednim danima kada će se održati i Ski&Wine Festival, manifestacija posvećena vinu i gastronomiji

.