Šesto izdanje Music Week festivala od 10. do 20. marta u hotelu Grand

 

Dino Merlin, muzičar i tekstopisac iz Sarajeva u svojoj skoro 40 godina dugoj karijeri imao je toliko koncerata da ih je nemoguće prebrojati. Njegova publika rasprostranjena je u čitavom regionu i daleko izvan balkanskih okvira. Zbog neverovatne energije koju ume na kreativan i emotivan način da ostvari sa publikom, uvek se vraćao svojim fanovima. Domaća publika ga najbolje pamti po beogradskom koncertu 2011. godine, kada je tri dana za redom napunio halu.

Ipak, jedna od destinacija na kojoj će se pojaviti prvi put u životu jeste Kopaonik, u okviru Music Week festivala, gde će 19. marta u novom ambijentu i luksuznom izdanju hotela Grand, pred brojnom publikom izvesti neke od najvećih hitova.

Šesto izdanje Kopaonik Music Week festivala, nakon godinu dana pauze, ovog marta vraća se na najpoznatiju srpsku planinu. Dva vikenda zaredom, u periodu od 10. do 20. marta Kopaonik će biti destinacija broj jedan za najbolji provod i uživanje u idealnom martovskom skijanju i koncertima za pamćenje. Kao i uvek do sada, za vrhunski audio-vizuelni spektakl biće zadužena Skymusic produkcija.

Kao deo ovog spektakularnog iskustva, goste će dočekati vrhunski komfor nadomak ski staza, luksuzno spa iskustvo i ulaznice za sve koncerte Music Week festivala.

Kapacitet događaja je ograničen zbog Covid-19 mera koje su na snazi, a zainteresovani posetioci će biti u prilici da urade neophodne laboratorijske testove na licu mesta.