Uživanje u predstojećim praznicima u hotelu Grand sa lakoćom prati buđenje proleća koje nam izoštrava čula i intrigira da se posvetimo vrhunskim užicima, gastronomskim izazovima, neuporedivim spa ritualima i neprocenjivoj opuštenosti koju nosi saznanje da nam se deca provode uživajući u svojoj najboljoj uskršnjoj avanturi.

U susret praznicima, hotel Grand vam je pripremio ponudu sadržajnih paketa usklađenih sa vašim jedinstevnim doživljajem odmora. Upustite se u potpuno relaksirajuće, zabavno, ukusno i magično iskustvo koje vam donose Grandiozni praznični paketi.

USKRŠNJA ANIMACIJA DECE

  1. i 16.04.2023.

Uskrs se u Grandu dočekuje plesno i raspevano! Vaši malci će 15.4. veče provesti uz karaoke, Just dance, neizostavni limbo dance i mogućnost da pokažu svoj talenat! 16.4., na dan Uskrsa, čeka ih čitava planina zabave, posebno osmišljene za ovaj dan! Ukrašavanje uskršnjih jaja, slikarska radionica i modeliranje, kulinarska radionica čekaće na one koji uživaju u umakanju ruku u brašno, a društvene igre prethodiće Velikoj potrazi za jajima i uskršnjoj pozorišnoj predstavi!

ETHER SPA KONCEPT

Posebnost prilike zahteva i posebnost opuštanja, koje u Ether Spa centru dobija novo značenje.

Prepuštanje luksuznim tretmanima značiće da ste prepoznali posebnu pažnju kojom ih hotel Grand Kopaonik prilagođava vašim jedinstvenim potrebama.

Ukoliko želite dodatni dodir personalizovanosti, u jedinstvenoj Aromatičnoj laboratoriji napravite sopstvenu kombinaciju eteričnih ulja! Ukoliko vaša deca žele sa vama, povedite ih!

Uživaće u svom spa tretmanu, posebno koncipiranom za njihovu nežnu kožu i radoznali duh.

USKRŠNJI RUČAK

Grandiozna gozba za sva vaša čula počinje raskošnim prizorom delicija koje vas plene svojim mirisima, vešto spajajući vaše uspomene na najdraže ukuse i vaša najistančanija očekivanja.

Ukoliko vas bogate arome zaintrigiraju – Šefovi Grand hotela uvešće vas u skrivene tajne kulinarskih specijaliteta.

VELIKI MAGIČNI SHOW

Gde počinje stvarnost, a gde se završava magija, i koje se to tajne kriju u rukama vrsnih mađioničara, Piksija i Zeke, tandema koji izaziva vaše čulo vida!

Trepćete brzo, gledate širom otvorenih očiju, ali ništa se ne menja! Pred vama stvari i dalje nestajaju, levitiraju i menjaju mesto, a čudesnost iskustva se ne završava tu, jer nema kraja iluziji i magiji koju oni kroje.

Saznaćete, ali nećete razotkriti na velikoj magičnoj zabavi, 16.4. u restoranu Garden.