Drugi Top ski vikend: U okviru drugog Top ski vikenda, od 26. do 29. januara. Skijaši i borderi koji se odluče da provedu produženi vikend na planini, mogu da iskoriste popust od 20 posto na trodnevne i četvorodnevne ski karte.

Drugi Top ski vikend: U okviru drugog Top ski vikenda, od 26. do 29. januara. Skijaši i borderi koji se odluče da provedu produženi vikend na planini, mogu

Nakon prvog Top ski vikenda, Skijališta Srbije u svojim ski centrima Kopaonik, Stara planina i Tornik na Zlatiboru nastavljaju sa tradicijom popusta. Svi oni koji se odluče da provedu tri ili četiri dana na snegu mogu da iskoriste povoljnije cene ski karata i uživaju u odličnim uslovima za zimske sportove.

U toku sezone, ljubitelje skijanja i snouborda očekuje još tri Top ski vikeda u terimana od 23. do 26. februara, od 9. do 12. marta i od 30. marta do 2. aprila.

U ski centru Kopaonik radi 23 ski instalacije. Pripremljeno je više od 40 skijaških staza i ski puteva na kojima ima oko 35 centimetara utabanog snega. Ski centri Tornik i Stara planina rade punim kapacitetom i na stazam ovih skijališta ima oko 45 centimetara utabanog snega.

*Ski karte sa popustom možete kupiti isključivo na prodajnim mestima u ski centrima Kopaonik, Stara planina i Tornik.

Izvor: JP Skijališta Srbije