tmp_20120112023854_0SAOPŠTENJE: eKupi internet prodavnica u saradnji sa Skijalištima Srbije je omogućila kupovinu Ski karata za skijanje na planini Kopaonik.
Posetioci internet prodavnice – www.ekupi.rs, od danas mogu da kupuju Ski karte za skijanje na planini Kopaonik, dužina trajanja od dnevne do 6-dnevne za svaki period uz 4 načina plaćanja: prilikom dostave (pouzećem), plaćanjem opštom uplatnicom ili e-banking-om, karticama (Visa Maestro ili Master), Diners Club karticom na 6 mesečnih rata, kao i čekovima na 12 mesečnih rata bez kamate.

 

Mogućnost koju su pružili eKupi online trgovina i Skijališta Srbije je veliki korak u online kupovini u Srbiji, a sam podatak da je kupcima moguće isporučiti ski karte na kućnu adresu u roku od 72h sa odabirom jednog od 4 načina plaćanja je to da je Srbija na dobrom putu u pozicioniranju među najpoznatije svetske internet prodavnice.

www.ekupi.rs je trgovina koja je specijalizovana za prodaju putem interneta i nudi više od 30.000 raspoloživih artikala iz različitih područja interesovanja.