Februarsko skijanje 50% jeftinije na Kopaoniku: Kopaonik, 21. januar 2015. – Posle zimskog raspusta i novogodišnjeg “špica”, kada tradicionalno vlada najveće interesovanje za naš najpopularniji ski centar, ljubitelje skijanja do sredine februara očekuju i do 50 odsto niže cene smeštaja, ski pass po nižim cenama, a uz to i nove žice tek puštene u rad.

_DSC8195

Ukoliko se još niste odlučili gde ćete na zimovanje, pravi je trenutak za skijanje na Kopaoniku. Praznična groznica i neminovne januarske gužve su iza nas. Do kraja januara ostvarićemo sva očekivanja vezana za period zimskog raspusta, ističu u MK Mountain Resortu, najvećem hotelskom kompleksu na Kopaoniku, dodajući da se u narednom periodu očekuje novi talas velikog interesovanja, s obzirom na promotivne cene smeštaja i ski karata. U hotelima Grand i Angella cene smeštaja do polovine februara su niže u proseku i do 50 odsto u odnosu na januarske cene. Noćenje na bazi all inclisive light usluge, u ponudi je već od 65 evra u hotelu Angella, a uz to najmlađi gosti uživaju dodatne pogodnosti i popuste.

_DSC8303

Zadovoljni prodajom ski karata od početka ski sezone i činjenicom da je na Kopaoniku već u januaru ostvarena milionita vožnja žičarom,  “Skijališta Srbije” ljubiteljima skijanja nude popuste na trodnevne i četvorodnevne ski karte u okviru termina koji počinju pred sam kraj januara i nastavljaju se tokom februara i marta.

Iako domaći gosti prednjače na Kopaoniku, sve više je gostiju iz okolnih zemalja, a potom iz Rusije, Rumunije, Grčke i Turske. Veće interesovanje svakako je rezultat i velikih investicija na Kopaoniku. Od ove sezone skijaši su u prilici da uživaju u vožnji na instalacijama poslednje generacije, sa haubama i grejačima na sedištima, na lokacijama Krčmar i Gvozdac.

DSC_3783_resize

Promotivne cene smeštaja u narednom periodu, odlična ponuda u hotelima i noviteti u ponudi ski centra, dovoljni su razlozi da stanete na skije i odmorite se tokom februara na Kopaoniku.