Fitness sa MujEn-om po Kopaoničkoj prirodi U želji da gostima naših hotela kao i svim ljubiteljima planine pružimo što više bogatog sadržaja i aktivan odmor na Kopaoniku, kao i da probudimo svest kod ljudi i predočimo važnost zdravog načina života i ishrane, u saradnji sa fitness klubom Sport Active pokrenuli smo projekat Fitness u prirodi. Cilj nam je da okupimo što veći broj teretana, fitness centara, instruktora, personalnih trenera, sportista i predavača, nutricionista… koji će svim svojim članovima (klijentima) pružiti mogućnost da po simboličnoj ceni od 50€ provedu nezaboravni vikend na Kopaoniku.

U okviru programa predviđene su sledeće aktivnosti: vežbe motorike, igre brzine, kondicije, tehnike trčanja, pešačenje, fitness u prirodi, vežbe na bazenu, treninzi u teretani, zdrava ishrana, predavanja o zdravom načinu života, radionice o pripremi zdravih i kvalitetnih, nutritivno bogatih obroka. Budite i vi deo naše sportske porodice!

Prijave za grupu koja će na Kopaoniku boraviti od 24.06.-26.06. du u toku! Broj mesta je ograničen! Informacije i rezervacije: +381 64 8697815 ili info@mujentravel.rs

Fitnes 20u 20prirodi 20Mujen-page-001

 

MejEn Kopaonik MejEn Kopaonik1 MejEn Kopaonik2 MejEn Kopaonik4

 

Vise o MujEn-u:

Hotel MujEn Lux

MujEn Comfort