Iako nam se polako približava zima, građevinci na Kopaoniku koriste svaki trenutak lepog vremena, kako bi ispoštovali rokove.

DSCF0353
Deo hotela “Grand” se rekonstruiše i dograđuje te će imati više smeštajnih jedinica kao i nov kongresni centar. Ski kafić “Avenija” je uklonjen i na njegovom mestu se vrši dogradnja hotelskih kapaciteta ovog hotela. Rok za završetak ovih radova je decembar 2015. godine.

Jedna od najnovijih investicija na Kopaoniku je i ulaganje šeik Muhameda bin Zajeda al Nahjana, koji kreće da gradi luksuzan hotel na mestu nekadašnjeg objekta Jugobanke.Ovaj novi hotelski kompleks  će, bez sumnje, upotpuniti bogatu ponudu Kopaonika koja privlači ljubitelje prirode i aktivnog odmora.

Pored same staze Karaman greben gradi se još jedan hotel, na mestu nekadašnjeg kafića Novak, biće izgrađen novi luksuzni hotel. Porodica Đoković je parcelu i ceo projekat prodala novom investitoru, koji će po njihovim nacrtima izgraditi ovaj hotel.
Takođe na mestu nekadašnjeg kafića Bombardijer na Malom jezeru započeti su radovi na kopanju temelja, verovatno za još jedan hotel.