10698464_728295040540773_8257202391333623264_nHopNaKop 5 SKI OPENING: Ako se po jutru dan poznaje, ovogodišnja sezona biće bogata snegom. U to ćemo se uveriti već početkom decembra u dane Ski openinga od 4 do 7 Decembra.

Ski Opening na Kopaoniku prvi put je održan 2010 godine, sa ciljem da na simboličan način obeleži otvaranje ski sezone na Kopaoniku.Prošlogodišnji Ski Opening otvorila je Nevena Ignjatović, najbolja srpska skijašica,i tih dana još 15000 skijaša uživalo je sa Nevenom na otvaranju sezone.

Zbog dobre zabave i bogatog noćnog života, Kopaonik je omiljeni zimski turistički centar među mlađom populacijom. Bogata zabava tokom sva četiri dana je zagarantovana uz popularne bendove i DJ-ejeve.

Zahvaljujući sistemu za veštačko osnežavanje, koji pokriva 97 odsto ovog ski-centra, snežne staze za skijaše i ove godine su zagarantovane.

Protekle sezone jedino je Kopaonik od svih balkanskih ski- centara bio čitave zime pokriven snegom.

Pored „Ski-openinga“, koji se već tradicionalno na Kopaoniku organizuje prve nedelje decembra, najpovoljnije skijanje na našoj najlepšoj planini je na početku i na kraju sezone.

Skijališta Srbije na kraju i početku sezone odobravaju specijalne popuste za ski-pas, a smeštaj je povoljniji nego u januaru i, naročito, za vreme zimskog raspusta.

Uvek pratite bogatu ponudu smeštaja koju nudi naš sajt, a tu su i Turističke ponude koje uvek nude nešto novo i povoljno.