Jeep Club Srbija na Kopaoniku: Jeep Club Srbija su gostovali na Kopaoniku od 31. jula do 3. avgusta. Na njihovoj zvaničnij web prezentaciji www.jeep-club.rs obajvljen je zanimljiv tekst o najlepšoj planini na balkanu.

DSC_9343,,Kopaonik koji ne poznajete

Iako je naše prvo letnje okupljanje na Kopaoniku upriličeno u jeku sezone godišnjih odmora, od 31. jula do 3. avgusta, ipak je izazvalo značajno interesovanje članova i prijatelja kluba, okupivši 29 ljudi u 12 vozila.
Na Stolovima sa divljim konjima
Vreme je, kao uostalom i tokom čitavog leta 2014, bilo promenjivo, tako da je blata bilo u izobilju, a prvi dan, koji je zamišljen kao krug po najvišim vrhovima Kopaonika unutar Nacionalnog parka, prošao je u magli i sa kišom. Srećom, drugi dan, kada smo izveli vrlo atraktivnu grebensku vožnju od Kopaonika preko Željina i Goča do Stolova i Žiče, prošao je po mnogo boljem vremenu, tako da je druženje sa divljim konjima na Stolovima po savršenom suncu bila prava kruna dana. Treći dan doneo je posetu Semeteškom jezeru i dinamičnu vožnju do Golije. Tako su učesnici upoznali ne samo Kopaonik, već i njegovo okruženje i dobili izvanredne ideje kako stići s planine na planinu, ali na ofroud način. Kopaonik ima puno toga da pokaže mimo skijališta, i sigurni smo da će iduće godine privući još veću pažnju!…”

Izvor: Jeep Club Srbija