bobJuče je preko 1500 ljubitelja prirode uživalo u brojnim adrenalinskim i sportskim sadržajima Skijališta Srbije na Kopaoniku. Subota je definitivno bio najprometniji dan na ovoj planini od kada ski centri rade 365 dana u godini.

Prijatne planinske temperature, svež vazduh i brojni sadržaji, privukli su veliki broj turista na Kopaonik ovog vikenda, pa je samo u toku jednog dana zabeleženo više od 1500 vožnji.

Iz godine u godinu intenzivno raste broj turista koji se sve više opredeljuju da svoje slobodne dane provedu u aktivnom odomoru u prirodi. Da se duplira broj ljubitelja planine govori i podatak o sve većem broju ostvarenih vožnji. Ovim rezultatom Skijališta Srbije polako ostvaruju svoj cilj, a to je da srpski planinski centri budu puni gostiju tokom cele godine, tako što turistima pružaju mogućnost izbora od opuštajućih planinskih šetnji, vožnje bicikala do ekstremnijih sportova i adrenalinskih sadržaja.

Kopaonik ove letnje sezone posetiocima nudi uživanje u panoramskoj vožnji žičarom, odlične rute za planinski biciklizam, downhill stazu za vožnju specijalnih planinskih vozila – mountain cart-ova, kao i adrenalinske sadržaje poput boba na šinama, zip lajna i tjubing staze.

Izvor: SkijalištaSrbije