Koncert poklon gostima hotela MK Mountain Resort. ŽELJKO JOKSIMOVIĆ NA PRVOM KOPAONIK „MUSIC WEEK“-u

Koncert poklon gostima hotela MK Mountain Resort. ŽELJKO JOKSIMOVIĆ NA PRVOM KOPAONIK „MUSIC WEEK“-u. Kopaonik, 27. januar 2015. godine – Popularni pevač

Kopaonik, 28. januar 2016. godine – Od 13. do 20. marta na Kopaoniku će po prvi put biti održan Music Week festival, koji će gostima hotelskog kompleksa MK Mountain Resort ponuditi ekskluzivni muzički program u ceni smeštaja. Željko Joksimović je potvrdio svoj nastup za petak, 18. mart i obećao sjajnu atmosferu u prelepom ambijentu luksuznog hotela Grand.

“Music Week je novi koncept turizma i zabave koji smo napravili u saradnji sa MK Mountain Resortom. Namenjen je ljudima koji žive dinamično i zbog toga gledaju da sebi na odmoru ugode na svaki način. Preko dana žele da se odmore, bave sportom, relaksiraju, ali uveče očekuju vrhunsku zabavu. Mi smo odlučili da im tokom Music Week-a to i pružimo,“ poručuju iz produkcije Sky Musica. „Koncerti koje ćemo bez dodatnih troškova ponuditi gostima hotelskog kompleksa MK Mountain Resorta su ekskluzivni nastupi najvećih regionalnih zvezda, konceptom prilagođeni VIP atmosferi u kojoj će se dogoditi. Želimo da ovi koncerti budu najbolje čemu su naši gosti prisustvovali i zato će njihova tehnička produkcija biti veoma moćna i bogata.”

Pored Željka Joksimovića, na Music Week festivalu će nastupiti neke od najvećih muzičkih zvezda na domaćoj i regionalnoj sceni.