Trenutno vreme - 30.10.2020 u 04h
Magla
Pravac vetra: -
Brzina vetra: - m/s
Vlažnost: 100 %
Temperatura: 2 °C
Visina snega: ~
Pritisak: 830.9 hPa

Izvor: RHMZ Srbije

Letenje paraglajderom

Letenje paraglajderom: Većina ljudi je u životu bar jednom poželela da poleti, da vidi svet iz ptičje perspektive i oseti beskrajnu slobodu prostora i kretanja… jednom rečju da oseti potpunu slobodu. Jedan od najlakših načina za to je paraglajding.

KONTAKT INFORMACIJE:

Mob: +381 64 111 77 24

Paraglajding je sport u kome se leti uz pomoć vazdušnih strujanja, baš kao i ptice. Dakle, ako imate povoljne vazdušne struje možete leteti satima i preleteti stotine kilometara, a ako nemate, vaš let će trajati kratko, u zavisnosti od visine brda ili planine sa koje poletite.

Danas je paraglajding dostupan bukvalno svakome. Oformili smo tim najboljih pilota paraglajdera koje Srbija ima. Tim je sastavljen od višestrukih Šampiona Srbije i reprezentativaca naše zemlje u ovom sportu, koji su pored takmičenja u Srbiji, osvajali i mnoga odličja širom sveta i poznati su na globalnom nivou.

U paraglajdingu je veoma bitno kome poveravate da vam ispuni san o letenju, prvenstveno iz bezbednosnih razloga. Paragliding Serbia Team je sastavljen od suvih profesionalaca, a organizator je Predrag Dudić, reprezentativac Srbije i šampion naše zemlje 2012., 2014. i 2015. godine.

Za Vas mogu organizovati tandem letenje na teritoriji cele Srbije, ali i u inostranstvu ako vam zatreba pomoć. Letovi traju od 5min. do više časova provedenih u vazduhu, najviše u zavisnosti od vremenskih uslova, ali i od putnika… U svakom slučaju ako su vremenski uslovi povoljni, ovi momci će ih sigurno maksimalno iskoristiti, jer su profesionalci. Cena letova je od 40 do 60 eura u zavisnosti od mesta poletanja, ali i broja putnika. Svi letovi se snimaju profesionalnim GoPro kamerama.

Poletišta i ostale informacije koje vas zanimaju možete naći na sajtu paraglidingserbia.rs

 

Više informacija

  • Galerija
  • Kontakt
Pomoću HopNaKop portala možeze direktno stupiti u kontakt sa našim partnerima, popunjavanjem formulara za slanje poruke ispod.
Mobilni: +381 64 111 77 24
Web:
http://www.paraglidingserbia.rs

Ime i prezime:*

E-mail:*

Kontakt telefon:*

Poruka:*


Molimo prepišite karaktere sa slike u polje ispod, veličina karakera(slova) nije bitna, ovo polje je, radi sigurnosti, obavezno popuniti.

*Polje obavezno popunti.

Komentari

comments powered by Disqus