Kopaonička letnja škola zdravlja U saradnji sa Festivalom zdravlja iz Beograda, MujEn Lux apartmani organizuju Kopaoničku letnju školu zdravlja. Projekat je zamišljen tako da poznati lekari i edukatori iz oblasti popularne psihologije svakog vikenda održe predavanja, radionice i konsultacije za sve zainteresovane građane i posetioce Kopaonika i čitavog Raškog okruga. Zahvaljujući tome građani će moći da se posavetuju sa eminentnim stručnjacima iz Beograda o svim problemima koji ih muče a da pri tom ne moraju da putuju do prestonice.

 

Kopaonička letnja škola zdravlja U saradnji sa Festivalom zdravlja iz Beograda, MujEn Lux apartmani organizuju Kopaoničku letnju školu zdravlja. Projekat je

U letnjoj školi zdravlja obrađivaće se teme iz oblasti pedijatrije, endokrinologije, kardiologije, dermatologije, opšte medicine…

Takođe, svi oni koji u ovom periodu posete MujEn Lux na Kopaoniku moći će da čuju korisne informacije iz oblasti alternativne medicine poput reikija, ajurvede, refleksologije, kvantne medicine…

Iz domena popularne psihologije biće održana predavanja i radionice o tome kako možemo da poboljšamo komunikaciju sa drugim ljudima, zbog čega nam to može pomoći da budemo srećni, gde grešimo u potrazi za ljubavlju i srećom i koje korake moramo preduzeti kako bismo imali izbalansiran život.

Savete o zdravlju i ishrani, istini i zabludama koje najčešće vladaju kod nas, davaće poznati lekari i nutricionisti na interesantno osmišljenim radionicama.

Prva u nizu otvorenih tribina biće održana 03.06.2017. godine u 17h u kongresnoj sali hotela MujEn Lux na Kopaoniku. Učešće na tribini je besplatno uz prethodnu najavu i otvoriće je prof. dr. Nenad Ivančević, profesor hirurgije na Medicinskom fakultetu  Univerziteta u Beogradu i specijalista hirurgije Kliničkog centra Srbije. Nakon održanog predavanja, dr Ivančević će prisutnima biti na raspolaganju za sve konsultacije.

 

TEMA PREDAVANJA:

NEOPERATIVNE PROCEDURE U ESTETSKOj HIRURGIJI.

POTREBA ILI HIR?

 

Svim učesnicima MujEn Lux apartmani pružaju mogućnost smeštaja po posebnim uslovima:

 • 2 noći / 3 dana apartmanima studio i standard  kategorije
 • Polupansion na bazi švedskog stola (doručak i večera)
 • Obezbeđeno prisustvovanje predavanjima
 • Svakodnevno korišćenje kompletnog spa centra u terminima od 12h-22h (zatvoreni bazen, infra crvena sauna, suva finska sauna, tursko kupatilo, đakuzi kade, tepidarijumi)
 • Svakodnevno neograničeno korišćenje kompletne teretane i kardio programa
 • Besplatna Wi fi konekcija tokom boravka
 • Parking mesto za sve goste

 

 

UKUPNO:

 • 49€ po osobi za smeštaj u 1/4 apartmanima
 • 69€ po osobi za smeštaj u 1/2 apartmanima / sobi
 • 89€ po osobi za smeštaj u 1/1 apartmanu / sobi

 

 

NAPOMENA:  U navedenu cenu nije uračunato osiguranje kao ni boravišna taksa koja iznosi 130,00 rsd po osobi po danu i plaća se na licu mesta.

 DINAMIKA PLAĆANJA:

 • 50% iznosa prilikom rezervacije (u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate)
 • Ostatak iznosa 7 dana pred dolazak

 

OTKAZ UGOVORA OD STRANE PUTNIKA: 
Pre početka putovanjaPutnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora na način kako je zaključen Ugovor. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, ako Programom nije drugačije određeno i to:
5% ako se putovanje otkaže do 45 dana pre početka putovanja,
10 % ako se putovanje otkaže od 44 do 30 dana pre početka putovanja,
20 % ako se otkaže 29 do 20 dana pre početka putovanja,
40 % ako se otkaže 19 do 15 dana pre početka putovanja,
80 % ako se otkaže 14 do 10 dana pre početka putovanja,
90 % ako se otkaže 9 do 6 dana pre početka putovanja,
100 % ako se otkaže 5 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Informacije I rezervacije: info@mujenlux.com  ili +381 64 8697 815; www.mujenlux.com

http://mujenlux.com/ponuda/kopaonicka-letnja-skola-zdravlja/