Trenutno vreme - 15.09.2019 u 13h
Vedro
Pravac vetra: W
Brzina vetra: 2 m/s
Vlažnost: 59 %
Temperatura: 16 °C
Visina snega: ~
Pritisak: 838.7 hPa

Izvor: RHMZ Srbije
12.12.2013

Kopaonička škola Prirodnog Prava

Kopaonička škola Prirodnog Prava. Tradicionalni kongres Savetovanje pravnika Kopaonik 2013 sa opštom temom - Pravo i dostojansrvo počeće sutraKopaonička škola Prirodnog Prava. Tradicionalni kongres Savetovanje pravnika Kopaonik 2013 sa opštom temom – Pravo i dostojansrvo počeće sutra na Kopaoniku i trajaće do 17. decembra 2013. godine.

Kopaonička škola prirodnog prava održava se svake godine na Kopaoniku, a prvi put je održana 1987. godine. Njen osnivač je akademik prof. dr Slobodan Perović. Ove godine biće održan jubilarni 26. susret sa opštom temom „Pravo i dostojanstvo“.

Učesnici Kopaoničke škole prirodnog prava su eminentni pravni teoretičari i praktičari, univerzitetski profesori, članovi akademija nauka, naučnih instituta, predstavnici sudova, advokature i drugih pravosudnih organizacija, upravnih i drugih državnih organa, privrednih, bankarskih i osiguravajućih organizacija, ne samo iz Srbije, već i iz regiona, kao i iz Rusije, Izraela, Nemačke, Engleske, Francuske, Brazila, Mađarske.

Tradicionalni kongres pravnika i druge naučne i stručne javnosti održaće se u kongresnom centru hotela Angella**** , koji se nalazi u turističkom centru Kopaonik, u neposrednoj blizini ski staza. Kongresni centar ima pet nivoa i prostire se na površini od 1000 m2. U okviru kongresnog centra se nalazi pet sala čiji kapacitet i multifunkcionalnost omogućavaju organizaciju različitih poslovnih skupova, seminara, kongresa i konferencija.

Komentari

comments powered by Disqus