Ski Opening Kopaonik, tradicionalna manifestacija održana ovog vikenda, protekla je uz prepoznatljivo dobar provod i bogat sadržaj aktivnosti na snegu. Kopaonik, najposećenija destinacija u regionu, dokazao je na samom otvaranju nove zimske 2023/24. sezone zašto se smatra epicentrom nezaboravnih doživljaja, kako skijaša tako i hedonista uopšte.

Pored očekivanog odziva vernih skijaša i bordera, ovog vikenda Kopaonik je posetilo više hiljada ljudi među kojima su i oni koji vrhunac zimskog uživanja prepoznaju u dinamičnom ambijentu lokala na stazi i u centru.

Bilo da su ljubitelji adrenalinskih spustova ili pak uživanja u odličnoj atmosferi u kafićima na stazi, ono što sve posetioce spaja jeste traganje za nesvakidašnjim avanturama.

Ove sezone, uživaocima intenzivnih i punih ukusa dostupan je i MASKKING vejp, jedan od najbrže rastućih globalnih brendova u ovoj kategoriji. Prepoznatljiv po raznovrsnim kombinacijama ukusa  i garantovanoj dugotrajnosti, MASKKING vejp idealan je izbor svih punoletnih avanturista, a biće dostupan u Exit klubu u centru, kao i u mnogim lokalima na stazi.

„Odluka da se MASKKING nađe na otvaranju Ski sezone na Kopaoniku odražava našu posvećenost kreiranju unikatnog iskustva za sve naše potrošače. Kroz brend MASKKING, omogućeno nam je da oslušnemo koje su to priželjkivane avanture dinamične i urbane zajednice, sa ciljem da im se približimo na pravi način“, izjavila je Dijana Aleksić, PR predstavnik kompanije Wingate.

Kompanija WINGATE u Srbiji posluje od 2022. godine. Sa svojim brendovima MASKKING i SALT Shop ističe se svojom posvećenošću kvalitetu, inovacijama i ispunjavanju potreba svojih punoletnih potrošača.