Trenutno vreme - 15.09.2019 u 13h
Vedro
Pravac vetra: W
Brzina vetra: 2 m/s
Vlažnost: 59 %
Temperatura: 16 °C
Visina snega: ~
Pritisak: 838.7 hPa

Izvor: RHMZ Srbije
04.02.2017

Kopaonik izveštaj 04 Februar 2017 (FOTO)

Kopaonik izveštaj 04 Februar 2017: Danas na Kopaoniku prevlađuje pretežno maglovito vreme sa susnežicom i snegom. Trenutna temperatura je 0°C, brzina vetra 7 m/s, pravac vetra SW, vlažnost vazduha 100% a pritisak 823,2 hPa. Visina snežnog pokrivača van staza iznosi 36 cm.

Predivan dan za skijane sa pravom zimskom idilom. Zbog vikenda i lepog vremena danas na Kopaoniku može doći do manje gužve na ski stazama.

Izveštaj sa skijališta: Trenutno na Kopaoniku radi većina instalacija, na stazama ima i do 72 centimetara utabanog snega. Radosna vest za naprednije skijaše je ta da se trenutno osnežavaju Ledenice, jedna od najzahtevnijih Kopaoničkih ski staza. Na Kopaoniku rade instalacije: Sunčana dolina Kombank, Malo jezero, Krst, Pančićev vrh – Zlatiborac, Duboka I, Karaman greben, Mali karaman, Marine vode, Karaman, Gobelja Kombank, Bela reka I, Bela reka II, Gvozdac, Duboka 2, Krčmar – Kombank, Mašinac, Dečji park, Vučak 1, Vučak 2

Više informacija o radu instalacija kao i radno vreme svih žičara možete pogeldati na našoj web stranici  ,,Dnevni Ski Info“.

Svi putevi prema Kopaoniku su prohodni iz svih pravaca. Zbog utabanog snega, mogućih smetova i smanjene vidljivosti, vozačima se savetuje veoma oprezna vožnja.

Upotreba zimske opreme je obavezna
Teretni saobraćaj preko ove planine je strogo zabranjen.

  • 0-02-05-57bb58c1b9f5162a985573b4a4ff4a346e07e2910db19b6fe5be61c02ba19ca7_full
  • 0-02-05-95e65556d13e72fab9c5de7ff19aff9fcbc00be60258720f2d6a8efd669d1138_full
  • 0-02-05-0564cdb6464793384b23ac9c4d94d86c8eec1639b5ab15ba52995bf4b5e1114e_full
  • 0-02-05-592f445761432c3182b920fabcab9e1a6e3ffcd956e5402befc18c8d4c34c35a_full
  • 0-02-05-a96915840778e08847e03b93db5760619a1899fc2a9b9ddb038f312ab5f131a3_full
  • 0-02-05-ac07bc4c0c7865f5f5bdb3c2a9c4b608cf3f333fd87e1184611db71cf163c7ec_full

Komentari

comments powered by Disqus