Hladni talas koji je ove nedelje zahvatio Srbiju, doneo je na Kopaonik debeli minus i oko 20cm novog snega. Kraj Marta a stvoreni su uslovi za skijanje kakvi se retko događaju i u Januaru

Kopaonik izveštaj 23 Mart 2018 (FOTO+VIDEO)

Danas na Kopaoniku prevlađuje pretežno hladno vreme sa slabim snegom. Trenutna temperatura je -7°C, brzina vetra 1 m/s, pravac vetra WSW, vlažnost vazduha 93% a pritisak 807,1 hPa. Visina snežnog pokrivača van staza iznosi 76 cm. Na stayama visina snega je od 20 cm do 45 cm.

Danas je u funkciji 23 od 29 instalacija, rade sve staze, osim Bele reke  i 26 od 30 ski puteva.

Radno vreme ski centra je od 08:00 do 15:30 časova. Od nedelje, 25.marta, menja se radno vreme ski centra Kopaonik, pa će žičare i sadržaji u ovom skijalištu raditi od 8.30 do 16 časova. Noćna staza Karaman greben radi svakog petka, subote i nedelje od 18 do 22h, dok je produženo radno vreme boba na šinama, tjubinga, dečijeg grada i dečijih motornih sanki petkom, subotom i nedeljom do 22h.

Više informacija o radu instalacija kao i radno vreme svih žičara možete pogeldati na našoj web stranici  ,,Dnevni Ski Info“.

Svi putevi prema Kopaoniku su prohodni iz svih pravaca.

Upotreba zimske opreme je obavezna
Teretni saobraćaj preko ove planine je strogo zabranjen. Svim vozačima koji putuju prema Kopaoniku savetuje se oprez zbog mogućeg snega na kolovozu.

Vaš HopNaKop

Kopaonik smeštaj

Vremenska prognoza

Dnevni Ski Info