Trenutno vreme - 27.09.2020 u 02h
Vedro
Pravac vetra: SW
Brzina vetra: 6 m/s
Vlažnost: 100 %
Temperatura: 1 °C
Visina snega: ~
Pritisak: 818.0 hPa

Izvor: RHMZ Srbije
27.01.2014

Kopaonik: Novak Đoković na Kopu

Novak Đoković ponovo je izabrao Kopaonik kao idealno mesto za skijanje i opuštanje.Skijališta Srbije su se i ove godine pokazala kao pravi domaćin i najbolj ...Kopaonik: Najbolji srpski teniser Novak Đoković ponovo je izabrao Kopaonik kao idealno mesto za skijanje i opuštanje.Skijališta Srbije su se i ove godine pokazala kao pravi domaćin i najboljem Srpskom teniseru  organizovala trku na stazi Malo jezero, a slavni teniser je pokazao svoje skijaško umeće u disciplini veleslalom.

 

 

 

 
Iako je prošli put osvojio četvto mesto, ovaj put je imao najbolje prolazno vreme, pa je trijumfovao ispred Srđana Đokovića, koji je zauzeo drugu poziciju. Trećeplasirani u ovoj trci zadovoljstva bio je Vuk Kovačević.

img_4325_640x426

Jedna od najvećih teniskih zvezda svih vremena, Novak Đoković, je upravo sa Kopaonika krenuo u svoj uspon ka svetskom teniskom tronu. Prva ljubav mu je, kako je ranije govorio, bilo skijanje i, prema njegovim rečima, dvoumio se kojim će sportskim putem krenuti.  Na zadovoljstvo cele nacije, odabrao je tenis i popularisao ga u Srbiji, ali najuspešniji sportista sveta, koristi svaki trenutak koji mu obaveze dozvole da pokaže da su mu skijanje i Kopaonik, kao najbolje skijalište u regionu, i dalje u srcu.

img_4297_640x426

Nole nije propustio da se slika sa Skipijem …

Komentari

comments powered by Disqus