Kopaonik ovog leta obara sve rekorde u posećenosti: Kopaonik, 05. avgust 2016. godine – Da Kopaonik nije više samo zimska turistička destinacija svedoči podatak da je ovaj planinski centar od početka letnje sezone zabeležio najveću posećenost od osnivanja. Hoteli na Kopaoniku ovog leta popunjeni su kao u martu mesecu, kada veliki broj gostiju posećuje ovaj turistički centar, što do sada nije zabeleženo.

Grand-Hotel-&-Spa_Outdoor-pool

“Stalna ulaganja u sadržaje i promociju letnjeg koncepta odmora na Kopaoniku,  ali i odlična ponuda koja po vrlo pristupačnim cenama uključuje brojne aktivnosti u prirodi uz kvalitetne hotelske sadržaje, razlozi su koji su doprineli da ovo leto bude najposećenije do sada”, rekao je Nikola Avram generalni direktor MK Mountain Resorta.

Kopaonik leti

U sklopu promotivnih letnjih paketa, gostima MK Resorta omogućeno je da po ceni smeštaja dobiju gratis sadržaje i aktivnosti u prirodi, a paketi na bazi 7 noćenja u ponudi su po ceni već od 123 evra, dok se vikend letnji paketi u hotelu Grand u ponudi po ceni već od 110 evra.

“Letnja sezona na Kopaoniku traje već punih mesec dana i za to vreme su ostvareni odlični rezultati. Tokom trideset dana letnje sezone ostvaren je promet veći za 30 posto u odnosu na isti period prethodne godine. Investiranje u letnje sadrže, koji su upotpunili ponudu planine pokazao se kao odličan potez koji rezultira konstantnim povećanjem broja domaćih i stranih turista“, istakao je vršilac dužnosti Skijališta Srbije Dejan Ljevnaić.

Tako je tokom jula zabeležena i rekordna posećenost ovog leta kada je u samo jednom danu sadržaje koristilo više od hiljadu gostiju.

Kopaonik letnja sezona

Za sve ljubitelje adrenalinske avanture, Kopaonik leti nudi odlično pripremljene staze za planinski biciklizam, vožnje kvadova po planinskim putevima, safari ture, paraglajding, rafting na Ibru, streličasrtvo, jahanje konja i još mnogo toga. Tu su i brojne zabavne aktivnosti – bob na šinama, zip line, vožnja kartinga, a od ove sezone Kopaonik ima i trim stazu, duže 4.7 kilometara, kao i novih 40 kom markiranih šumpskih puteva šetnje i vožnje bicikala. Svi oni koji vole sporiji tempo, mogu uživati u panoramskom razgledanju žičarom, streličarstvu, pešačkim turama, od kojih je nezaobilazna ruta – arheološko nalazište „Nebeske stolice“.

 Kopaonik Summer Platz

Kako bi letnju ponudu na Kopaoniku sa svim prednostima zdravog okruženja i blagodetima koje ovaj planinski centar pruža, što više približili Beograđanima, na platou ispred Ušće šoping centra, MK Mountain Resort i Skijališta Srbije pripremili su zeleni kutak u sred urbane gužve – Kopaonik Summer Platz. Svi posetioci imaće priliku da saznaju zašto je ovog leta planinski odmor imperativ, kakve promotivne pakete i ponudu su za vas pripremili MK Resort i Skijališta Srbije i moći da učestvuju u nagradnim igrama koje ih mogu odvesti na sedmodnevnu letnju avanturu na Kopaoniku. Pored ovoga, svi posetioci imaće mogućnost da obezbede dodatni popust od 10% za svoj omiljeni promotivni letnji paket.