Kopaonik1Kopaonik 10. mart 2015. – Kopaonik će u martu skijaše dočekati sa izobiljem snega, nižim cenama smeštaja i jeftinijim ski passom, i ukoliko se još niste odlučili gde ćete na odmor, pravi je trenutak za odmor na ovoj sunčanoj planini.

Mart može biti omiljeno doba za skijanje iz više razloga – vrhunac sezone je prošao, pa su aranžmani dosta jeftiniji, staze rasterećenije, a ski-oprema i ski pass na sniženju! Kada se svemu tome dodaju obimne snežne padavine koje najavljuju produženo uživanje u zimi i skijanju i nove žičare na lokacijama Krčmar i Gvozdac, uživanje u martovskom skijanju je zagarantovano.

 

Kopaonik

Po rečima Nikole Avrama, direktora kompanije MK Mountain Resort, ovo će biti sezona sa rekordnom posetom, a svi goste koji tokom zime borave u hotelima ove hotelske kompanije, biće obradovani gratis noćenjima, odnosno sa po dva poklon noćenja u okviru sedmodnevnog i po jednim poklon noćenjem u okviru trodnevnog aranžmana tokom naredne letnje sezone.
Od sredine marta MK Mountain Resort ima promotivne akcijske cene smeštaja u hotelima “Grand”, “Anđela” i “Konaci”, pa je noćenje na bazi polupansiona u hotelu Grand u ponudi po ceni već od 60 evra, u hotelu Angella od 45 evra, dok je cena najma apartmana u Apartmanima Konaci već od 15 evra po osobi. Skijališta Srbije već tradicionalno ljubiteljima skijanja nude popuste na trodnevne i četvorodnevne ski karte u okviru Top ski vikenda. Tokom marta Skijališta će svim ljubiteljima skijanja dati 15% popusta u okviru četvrtog po redu „Top ski vikenda“ u periodu od 19. do 22. marta.

 

MKMR_Mart_HopNaKop_340x70px