Kopaonik: The Winter is Coming Na Kopaoniku se nastavlja period pravog jesenjeg vremena uz povremenu smenu sunčanih i kišovitih dana. Ni rane susnežice nas nisu zaobišle, tako da smo u dva navrata do sada imali razloga za radost, jer najavljuju da dolazi zima.

Sretenjski praznici – Kopaonik zove – Ljubitelji snega požurite: Kopaonik – skijaška prestonica Srbije i jedan od najpopularnijih i najkvalitetnijih ski centara na Balkanu.

HopNaKop portal i ove godine sarađuje sa meteorologom Acom iz Čačka, koji je pravi expert baš za onu oblast meteorologije koja naše čitaoce najviše i zanima a to su snežne padavine. Aco je svoje znanje iz ove oblasti pokazao i dokazao prethodnih godina, kako putem našeg sajta, tako i na raznim drugim forumima i sajtovima i svi koji su ga pratili znaju o čemu govorimo.

Prognoza vremena za naredni period (od 22.10 do 28.10):

“Ovog vikenda dosta toplo za ovo doba godine a sredinom naredne sedmice stići će hladnija vazdušna masa koju će povući topla iz mediterana. Očekuje se da uz prolazak fronta sa severozapada bude i jačih padavina a u pozadini tog fronta uz pojačan vetar severnih pravaca kiša će vrlo verovatno preći u sneg u visinama iznad 1500m. Još jedna prilika da vidimo sneg na Kopu pre početka ski sezone.”

Vaš HopNaKop