Na Kopaoniku je danas održana velika akcija čišćenja u organizaciji JP “Nacionalni park Kopaonik”. Čišćen je prostor turističkog centra Kopaonik i prostor duž magistralnog puta ka  Brzeću, Jošaničkoj Banji i Rudnici.

Kopaonik: Uspešno održana velika akcija čišćenja (FOTO)

U akciji su učestvovali: JP “Putevi” Raska,JP “Skijalista Srbije”, “Kavim” Raska, JKP”Raska”, Vojska Srbije, Opstinska uprava Raska, RTV Raška, TO” Raska’ Udruzenja Kancelarija za mlade Raska i Zeleni putokazi, MK Resort Kopaonik, JKP “Rasina” Brus, Hoteli “Mujen”, ” JAT”, ” Kraljevi čardaci”, ” Jolly Kop”, “Time Sharing” Brzece,  “Srebrna lisica”…

Hotel Jolly Kop je učesnicima akcije darivao 3 vaučera za po 2 noći smeštaja u apartmanima Jooly Kop-a u letnjoj sezoni.

Posebno se zahvaljujemo meštanima naselja Brzeće na pomoci u akciji čišćenja. Tokom akcije su oprane ulice i parking prostor pomoću cisterni iz JKP “Raska”. Sakupljeno je oko 600 vreća smeća, 3 kamionske prikolice šuta. Svim učesnicima se zahvaljujemo na učešću. Apelujemo na sve posetioce i korisnike prostora da zajednickim snagama čuvamo i negujemo prirodu i  na taj način stvorimo sebi lepse i zdravije uslove za život.