Kopaonik: Za vikend sneg Po poslednjim  meteorološkim prognozama krajem nedelje očekuju se  zahlađenje i snežne padavine . Zima dolazi na Kopaonik a sa njomKopaonik: Za vikend sneg Po poslednjim  meteorološkim prognozama krajem nedelje očekuju se  zahlađenje i snežne padavine . Zima dolazi na Kopaonik a sa njom očekujemo i povećani broj ljubitelja snega i skijanja.

JP”Skijališta Srbije” je nadčovečanskim snagama uspelo da u proteklih mesec dana, konstantnim večtačkim osnežavanjem i redovnim održavanjem  obezbedi normalne uslove za skijanje, uprkos visokim temperaturama za ovo doba godine.

Sistem za veštačko osnežavanje se opet pokazao kao odlična investicija tako da se sasvim opravdanim mogu smatrati aktivnosti vezane za proširenje sistema osnežavanje izgradnjom dodatnih akumulacija.

U protekla 24 časa palo je desetak centimetara snega a do kraja nedelje očekuju se dodatne količine snega! . Za vikend su najavljene osetno niže temperature (oko -10°C)  uz učestale snežne padavine.

Gotovo je sigurno da ćemo u narednom periodu imati, uz dosta snega,  dobre i kvalitetne staze a samim tim i vrhunsko skijanje! Skijaši požurite!

Vaš HopNaKop