Hoteli puni na otvaranju letnje sezone

Kopaonik, 01. jul 2016. – Nakon dugogodišnjeg ulaganja u hotele i prateće sadržaje na Kopaoniku, MK Grupa danas u punom kapacitetu dočekuje otvaranje letnje sezone. Svi letnji sadržaji turističkog centra su u funkciji i besplatni za posetioce tokom Kopaonik Open Summer ture.

Grand-Hotel-&-Spa_Otvoreni bazen

Ovog vikenda na Kopaoniku se okupio veliki broj ljubitelja prirode i aktivnog odmora. Svi letnji sadržaji danas su počeli sa radom i biće na raspolaganju gostima tokom cele letnje sezone. MK Grupa sa svoja tri hotela na Kopaoniku, zajedno sa Skijalištima Srbije i brojnim sportskim udruženjima, prepoznali su ogroman potencijal ove planine za razvoj letnjeg turizma i učinili da ona postane dovoljno sadržajna i popularna da privuče veliki broj gostiju i mimo zimske sezone.

Otvorena letnja sezona na Kopaoniku_1

“Po prvi put od našeg preuzimanja hotelskog kompleksa na Kopaoniku, veliko je zadovoljstvo videti hotele popunjene do poslednjeg mesta na otvaranju letnje sezone. Naš cilj od koga nećemo odustati je Kopaonik koji živi 365 dana u godini, a naš fokus u narednom periodu biće upravo na razvoju letnje i kongresne sezone. MK Grupa godinama izdvaja velika finansijska sredstva kako bi Kopaonik dovela u rang najboljih evropskih planinskih destinacija i smatram da smo u velikoj meri u tome već uspeli. Pored Kopaonika, MK Grupa će nastaviti sa ulaganjima u hotelski biznis u regionu, povezujući na taj način hotele na najatraktivnijim lokacijama koji će se međusobno upotpunjavati sa već postojećim karikama u sistemu“, izjavio je Miodrag Kostić, predsednik MK Grupe.

Otvaranje letnje sezone na Kopaoniku