MK MOUNTAIN RESORT PO DRUGI PUT NAGRAĐEN  SUPERBRANDS PRIZNANJEM: Beograd, 14. jun 2016 – Kompanija MK Mountain Resort po drugi put dobitnik je nagrade Superbrands Srbija, za najbolji korporativni brend u kategoriji turizam. MK Mountain Resort od strane domaćih i stranih gostiju prepoznat je kao brend koji doprinosi razvoju turizma u Srbiji i regionu, a ova nagrada još jedan je doprinos pozicioniranju Kopaonika kao moderne zimske, letnje i kongresne destinacije kojoj se turisti rado vraćaju.

Svecano urucenje Superbrands priznanja direktoru MK Mountain Resort-a

„Ovo priznanje nas je već drugi put svrstalo među najbolje domaće brendove. Ponosni smo na to, kao i na sve ono što smo do sada uspeli da uradimo kako bi Kopaonik dobio hotele, sadržaje i promociju kakvu zaslužuje i stao rame uz rame sa najboljim evropskim planinskim centrima. Uz ogroman podstrek koje nam svako priznanje donosi, siguran sam da ćemo uspešno nastaviti svoj put i opravdati epitet lidera u hotelskoj industriji“, izjavio je Nikola Avram, direktor MK Mountain Resort-a prilikom uručenja nagrade.

Superbrands nagrade dodeljuju se u okviru vodeće svetske platforme za promociju najboljih brendova u više od 80 zemalja širom sveta. Proglašenje najboljih i odlikovanje priznanjem Superbrands u Srbiji je održano po treći put. Od približno 2000 nominovanih brendova u 34 kategorije, 245 kompanija ponelo je titulu najboljih u svojoj oblasti. Izbor najuspešnijih brendova u našoj zemlji vršen je kombinovanjem glasova Stručnog saveta i glasova dobijenih na osnovu ankete kojom se ispitivalo javno mnjenje.