Beograd 01. oktobar 2015. – Domaća hotelska kompanija MK Mountain Resort dobitnik je priznanja „Brand Leader Award“ za lidera planinskog turizma u Jugoistočnoj Evropi. Ova prestižna nagrada se već devet godina dodeljuje pojedincima, kompanijama i institucijama koji su dali izuzetan doprinos unapređenju, popularizaciji potencijala i kreiranju konkurentnog imidža turističke industrije regiona Jugoistočne Evrope.

Svi dobitnici Brand Leader Award nagrada

Svi dobitnici Brand Leader Award nagrada
Nagrada se dodeljuje u okviru 5. Biznis Konferencije „Kako povećati konkurentnost i prihode turističkog tržišta Jugoistočne Evrope – SEET 2015”, a fokusirana je na inovacije, postavljanje viših standarda i unapređenju tržišta.

Nagrada
 Nagrada za najbolji planinski brend u Jugoistočnoj Evropi odraz je naše posvećenosti kvalitetu usluga i ponude u našim hotelima, kao i cilju da Kopaonik pozicioniramo među top ski destinacije u ovom delu Evrope. Ova nagrada je još jedna potvrda da se naše poslovanje kreće u dobrom smeru – rekao je Nikola Avram, direktor MK Mountain Resort, u čijem sastavu su tri smeštajna objekta na Kopaoniku, Grand Hotel & Spa, Hotel Angella i Apartmani Konaci.

Ski sezona na Kopaoniku ove godine zvanično počinje od 3. do 6. decembra kada će se održati šesti po redu Ski Opening i kada se očekuje puna popunjenost svih kapaciteta u celom turističkom centru, a hotelijeri su takođe vrlo optimistični u pogledu cele predstojeće zimske sezone.

 

MK Mountain Resort

Grand Hotel & Spa

Hotel Angella