Trenutno vreme - 07.06.2020 u 11h
Delimično oblačno
Pravac vetra: SSW
Brzina vetra: 2 m/s
Vlažnost: 87 %
Temperatura: 11 °C
Visina snega: ~
Pritisak: 825.1 hPa

Izvor: RHMZ Srbije

Angella KOP 220

Angella KOP 220 konaci nalazi se u delu kompleksa Angella delux, u srcu društvenog života turističkog centra. Apartman je kvadrature 25m2 sa četri ležaja. Pogodan za porodicu i četri odrasle osobe. Ovde možete naći mnoštvo butika, kafea, restorana, kao i nekoliko samoposluga… Luksuzno opremljena soba je karakteristika Angella kompleksa. Sadrži mini bar, sto i stolice, WiFi, LED TV-kablovska, kupatilo sa tuš kabinom. Na raspolaganju Vam je sva potrebna posteljina i peškiri. Namenjen je za smeštaj jedne do dve osobe.

KONTAKT INFORMACIJE:

Mob: +381649058327

Mob: +381642903172

Gostima su na raspolaganju restorani sa specijalnim pogodnostima i popustima RIO, Maglič, Alo Alo, Salaš 137…, pekara, picerija itd…

Grejanje je centralnog tipa, sa dodatnim francuskim konvektorima. Po potrebi možemo Vam obezbediti i krevetac za bebu.

Ski instruktor po potrebi (opciono-dogovor). Naši gosti ostvaruju i pravo na dodatne popuste:

– od 10-20% na ski školu kod renomiranih instruktora
– 20% na rentu ski opreme

Više informacija

  • Galerija
  • Kontakt
  • Dodatne informacije
  • Lokacija
Pomoću HopNaKop portala možeze direktno stupiti u kontakt sa našim partnerima, popunjavanjem formulara za slanje poruke ispod.
Telefon: +381649058327
Mobilni:
+381642903172
Web:
https://www.kopaoniksmestaj.info/

Ime i prezime:*

E-mail:*

Kontakt telefon:*

Poruka:*


Molimo prepišite karaktere sa slike u polje ispod, veličina karakera(slova) nije bitna, ovo polje je, radi sigurnosti, obavezno popuniti.





*Polje obavezno popunti.

Udaljenost od žičare: 15 m
Udaljenost od centra: 0 m
SkijašnicaTV
Voda 24hKablovska
KupatiloInternet
KuhinjaParking
SefGaraža
BalkonPogodno za decu
GrejanjeBazen
KlimaSPA centar
Ski bus
Legenda:        DA        NE
Opširniji prikaz mape i više
informacija o samoj lokaciji možete videti ovde.

Komentari

comments powered by Disqus