Angella KOP 220 apartman na Kopaoniku nudi smeštaj u samom centru u Konacima. Ovaj smeštaj na Kopaoniku nudi predivan apartman po pristupačnim cenama. Rezerviši Angella KOP 220 apartman Kopaonik bez posrednika i provizije. Pozovite direktno vlasnika apartmana.

Angella KOP 220 konaci nalazi se u delu kompleksa Angella delux, u srcu društvenog života turističkog centra. Apartman je kvadrature 25m2 sa četri ležaja. Pogodan za porodicu i četri odrasle osobe. Ovde možete naći mnoštvo butika, kafea, restorana, kao i nekoliko samoposluga… Luksuzno opremljena soba je karakteristika Angella kompleksa. Sadrži mini bar, sto i stolice, WiFi, LED TV-kablovska, kupatilo sa tuš kabinom. Na raspolaganju Vam je sva potrebna posteljina i peškiri. Namenjen je za smeštaj jedne do dve osobe.

Gostima su na raspolaganju restorani sa specijalnim pogodnostima i popustima RIO, Maglič, Alo Alo, Salaš 137…, pekara, picerija itd…

Grejanje je centralnog tipa, sa dodatnim francuskim konvektorima. Po potrebi možemo Vam obezbediti i krevetac za bebu.

Ski instruktor po potrebi (opciono-dogovor). Naši gosti ostvaruju i pravo na dodatne popuste:

– od 10-20% na ski školu kod renomiranih instruktora
– 20% na rentu ski opreme

Najjeftinije cene smeštaja na Kopaoniku na jendom mestu. Nema provizije pri rezervaciji jer se rezervisanje vrši direktno kontaktom ka vlasniku apartmana.

Dobrodošli na Kopaonik