Tražite hotel na Kopaoniku? Apartmani na Kopaoniku Hotel Putnik su pravo mesto za Vaš odmor. Rezervacije se vrše veoma lako. Bez posrednika i provizije, direktnim kontaktom sa hotelom. Rezerviši svij smeštaj na Kopaoniku.

Hotel Putnik Kopaonik lociran je na Sunčanoj dolini, najlepšem delu Kopaonika, na 1650 m nadmorske visine. Hotel Putnik je jedan od prvih ugostiteljskih objekata na Kopaoniku, otvoren 1958. godine. Sa tradicijom dugom više od pedeset godina išlo se u korak sa vremenom tako da je danas hotel „Putnik” sinonim za luksuz i odmor iz snova.

2018. godine hotel je kompletno renoviran. U potpuno novom dizajnu pružamo Vam vrhunski komfor i udobnost tokom cele godine, a na raspolaganju su Vam i brojni sadržaji za odmor i uživanje.

Hotel je kategorisan sa 4 zvezdice, a kapacitet hotela je 116 smeštajnih jedinica, odnosno 270 ležaja.

Gostima su na raspolaganju i razni dodatni sadržaji: wi-fi, wellness & spa, fitnes centar, dve konferencijske sale, dečija igraonica, skijašnica, višenamenski otvoreni teren, pansionski  restoran, parking i suvenirnica.

Tokom letnje sezone u hotelu se mogu iznajmiti bicikli, kao i ostali sportski rekviziti za rekreaciju. Ljubiteljima skijanja na usluzi je naša skijašnica, a hotel ima i direktan izlaz na stazu Sunčana dolina.

Potpuni užitak i zadovoljstvo pronaći ćete u restoranu hotela gde će vas uvek dočekati sveža i ukusna hrana, napravljena od domaćih proizvoda. Ovo je pravo mesto za ljubitelje dobrog zalogaja i kvalitetnih domaćih i inostranih vina.

Hotel „Putnik” poseduje sve što je potrebno za aktivan odmor, ali i za one koji žele provesti odmor u toplini hotela. Enterijer hotela pažljivo je biran i kreiran kako bi gostima kroz spoj tradicionalnih i modernih elemenata dočarao potpuni planinski ugođaj tokom svih godišnjih doba.

Stranica smeštaj Kopaonik GdeNaOdmor preporučuje ovaj objekat. Hotel Putnik na Kopaoniku očekuje svoje goste tokom cele godine i nudi predivne apartmane sa dodatnim sadržajem.