Odabrali ste Jošaničku banju za Vaš odmor. Tražite smeštaj u Jošaničkoj banji? Na pravom ste mestu. Stranica smeštaj Jošanička banja namenjena je svima koji traže objekte za smeštaj na ovoj lokaciji. Naša preporuka je Lužnjanin restoran i sobe.

Lužnjanin restoran i sobe je objekat namenjen pružanju vrhunske usluge gostima našeg restorana i smeštaja, gde mogu uživati u najrazličitijim specijalitetima naše kuhinje i odmoriti u moderno opremljenim sobama.

Jošanička Banja se ubraja među balneološka naselja sa najtoplijom vodom u Evropi. Neposredna blizina Kopaonika kao najatraktivnije zimske turističke destinacije, blagotvorna voda, prijatna nadmorska visina i klima, kao i dobra saobraćajna povezanost polazna su osnova za mesto u kome je priroda u službi zdravlja.

Jošanička banja je poslednjih godina veoma atraktivna destinacija koju sve veći broj turista posećuju. Ne samo domaći gosti već i gosti iz inostranstva sve češće borave u ovoj banji. Krasi je mir, tišina i netaknuta priroda a gostoprimstvo domaćina je na veoma visokom nivou. Sama banja ima dosta lokaliteta koje treba obići ali najpoznatija je po svojim izvorima tople vode. U samom centru banje napravljena su dva jezera koja koriste baš ovu lekovitu vodu. Banjski turizam je jako razvijen a u banji možete naći i ostale ugostiteljske objekte poput predivnih restorana, kafića, marketa i ribarnica.