Smeštaj na Koaponiku Apartman Živković nudi predivan apartman za Vas i vašu porodicu. Rezervišite na vreme apartman na Kopaoniku i uživajte u čarima Kopa sa nama.

Apartman Živković nalazi se na izuzetnoj lokaciji, u novoizgrađenom kompleksu uz glavni magistralni put Kopaonik-Raška koji vodi do centra Kopaonika (4 km). Put se redovno održava u zimskom periodu, što obezbeđuje nesmetani prilaz u svim uslovima. Iz Vile se pruža pogled ka vrhovima Kopaonika i prema panorami čitavog Vikend naselja.

Najbliža ski staza i žičara je Sunčana dolina na oko 2,5 km od apartmana.

Apartman poseduje svoj parking ispred zgrade koji je osvetljen i uvek očišćen.

Apartman je površine 40 m2 i sadrži:

  • dnevni boravak sa kuhinjskim delom,
  • terasu,
  • hodnik,
  • spavaću sobu i
  • kupatilo.

Dnevni boravak sa čajnom kuhinjom i sa izlaskom na terasu sa koje se pruža predivan pogled na južnu padinu Kopaonika. U dnevnom boravku se nalazi ugaona garnitura na razvlačenje (mogućnost spavanja tri osobe). U izdvojenoj spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj. Maksimalni kapacitet za 5 osoba, a optimalni je za 4 osobe.

Kao poseban kvalitet navodimo sopstveno centralno grejanje apartmana sa mogućnošću korišćenja 24h uz programiranje temperature po želji.

Apartman je veoma lepo i kvalitetno uredjen i sadrži sve što je potrebno za prijatan i nesmetan boravak gostiju (WiFi, TV, društvene igre).

U blizini se nalazi više restorana, mini-market, hotel sa spa centrom, ski bus i taksi stanica.