Apt in the Sky – Kraljevi Čardaci je lux apartman u Vikend naselju. Ovaj apartman na Kopaoniku je novo opremljen u samom kompleksu Kraljevi Čardaci. Predivan smeštaj na Kopaoniku po veoma povoljnim cenama.

Komforan, prostran, kao kod kuće. Sa prelepim pogledom na planinska prostranstva. Potpuno opremljen. Poseduje sve neophodne aparate za domaćinstvo (indukciona ploča, rerna sa daljinskim upravljanjem, masina za sudove, ugradni frižider, aspirator….) escajg, posuđe za pripremu i serviranje hrane. Kupatilo prijatnog dizajna sa kvalitetnom sanitarijom. Poseduje fen i sušač peškira. Apartman sa podnim i standardnim grejanjem (Norveški radijatori). Opremljen je modernim, kvalitetnim i funkcionalnim nameštajem. Posteljina od belog damasta. Izbor dušeka ekskluzivan. Za pomoćni krevet postoji i kvalitetna prostirka od memorijske pene. Pokrivači punjeni anti-alergijskim silikonskim vlaknom sa presvlakom od 100% pamučnog batista. Jastuci takođe. Apt poseduje i fotelju na razvlačenje. Dva LCD TV-a (jedan Philips Ambilight za poseban doživljaj gledanja televizije), internet WiFi free.

Na nadmorskoj visini od oko 1440m, Apt in the sky, nalazi se na trećem spratu novoizgrađene lamele C u sklopu kompleksa Kraljevi Čardaci. Poseduje toplu vezu sa spa centrom, do bara, garaže, trpezarije, Mogućnost korišćenja skijašnice na lokaciji u centru Kopaonika – Malo Jezero. Udaljenost od centra skijališta oko 5 km. Za dodatne INFO nas možete kontaktirati.

Stranica HopNaKop smeštaj Kopaonik preporučuju ovaj objekat.