Tražite smeštaj na Kopaoniku koji se nalazi u tišini i okružen predivnom prirodom. Na pravom ste mestu. Vikendica Marko nudi Vam i više od odmora na planini Kopaonik. Smeštaj na Kopaoniku vikendice Marko idealan je za Vas i Vašu porodicu.

Vikendica Marko Kopaonik je smeštena u vikend naselju Treska na oko 4 km od Ski centra Kopaonik i na 2 km od žičare Sunčana dolina.

Vikendica raspolaže sa velikim dnevnim boravkom u okviru koga je i kuhinja sa frižiderom i šporetom. Na drugom spratu su dve sobe. Jedna soba sa velikim francuskim ležajem, dok druga soba raspolaže sa dva singl kreveta. Na istom spratu je i toalet sa tuš kabinom. Smeštajna jedinica raspolaže sa dve TA peći i kaminom na drva. U ponudi ima parking, bežični internet i tv sa kablovskim kanalima.

Rezervišite svoj smeštaj tokom cele godine i uživajte u blagodatima svih godišnjih doba.

Vikend naselje Kopaonik

Smeštaj u Vikend naselju na Koaponiku predstavlja pravi užitak i odmor za sve ljubitelje planine. Nadomak samog centra a u miru i tišini nalazi se Vikend naselje na Kopaoniku. Smešteno je na samom putu od Raške prema Srebrnoj planini a poslednjih godina je sve popularnije kod domaćih i inostranih gostiju. Do samog centra i ski staza imate na usluzi Ski Bus koji ide više puta dnevno u oba pravca.