Ako tražite smeštaj na Kopaoniku sa autentično planinskim ambijentom na pravom ste mestu. Vila Dizdarević vam nudi apartman na Kopaoniku urađen od prirodnih materijala (drveta).

Vila Dizdarević se nalazi neposredno ispod samog bajkovitog planinskog vrha Treska, u istoimenom vikend naselju, na planini Kopaonik. Smeštena je tik uz obod šume sa prelepim pogledom na Pančićev vrh. Udaljena samo nekoliko minuta vožnje od skijaških staza i centra Kopaonika.

Vila poseduje na spratu tri odvojene sobe za spavanje, sa ormarima za odlaganje garderobe, jedna sa bračnim krevetom, koja poseduje i krevetac za bebe, druga sa dva odvojena kreveta i treća sa jednim krevetom, na kome se nalazi zaseban wc.

U donjem delu nalazi dnevni boravak sa prostranom ugaonom garniturom na razvlačenje. Takođe kompeltno opremljenom kuhinjom, kaminom  kao i kupatilom sa tuš kabinom. Vila poseduje i skijasnicu sa  susačem za pancerice. Kuhinja, hodnik i kupatilo su opremljeni podnim grejanjem, tako da gostima pruža potpuni ugođaj u hladnim zimskim danima.

Gostima je na raspolaganju korišćenje saune, koja se takodje nalazi u sklopu objekta. Takođe poseduje besplatni WiFi bežični internet, kablovska TV,  sopstvni parking, kao i rostilj.

Vila je ukupne površine oko 85 kvadrata,  idealna je za 2 porodice sa decom ili 5-6 odraslih osoba.

Možete uživati u miru i tišini, igrama na snegu u prostranom dvorištu. Ova oaza mira i spokoja, smeštena daleko od gradske buke, vratiće vam snagu i odmoriti dušu.

Doborošli na Kopaonik!!!