Vila Dizdarević se nalazi neposredno ispod samog bajkovitog planinskog vrha Treska, u istoimenom vikend naselju, na planini Kopaonik. Smeštena je tik uz obod šume sa prelepim pogledom na Pančićev vrh. Udaljena samo nekoliko minuta vožnje od skijaških staza i centra Kopaonika.
Vila poseduje na spratu tri odvojene sobe za spavanje, sa ormarima za odlaganje garderobe, jedna sa bračnim krevetom, koja poseduje i krevetac za bebe, druga sa dva odvojena kreveta i treća sa jednim krevetom, na kome se nalazi zaseban wc.

U donjem delu nalazi dnevni boravak sa prostranom ugaonom garniturom na razvlačenje, kompeltno opremljenom kuhinjom, kaminom  kao i kupatilom sa tuš kabinom. Vila poseduje i skijasnicu sa  susačem za pancerice. Kuhinja, hodnik i kupatilo su opremljeni podnim grejanjem, tako da gostima pruža potpuni ugođaj u hladnim zimskim danima.

Gostima je na raspolaganju korišćenje saune, koja se takodje nalazi u sklopu objekta, besplatni WiFi bežični internet,kablovska TV,  sopstvni parking, kao i rostilj.

Vila je ukupne površine oko 85 kvadrata,  idealna je za 2 porodice sa decom ili 5-6 odraslih osoba.

Možete uživati u miru i tišini, igrama na snegu u prostranom dvorištu. Ova oaza mira i spokoja, smeštena daleko od gradske buke, vratiće vam snagu i odmoriti dušu.