MUSIC WEEK KOPAONIK: Najveće zvezde estrade na Kopaoniku:  Drugi Music Week očekuje nas od 9. do 18. marta na Kopaoniku u hotelskom kompleksu MK Mountain Resorta. Goste Music Week-a u hotelima Grand, Angella i apartmanima Konaci pored skijanja i uživanja u prirodi očekuju ekskluzivni nastupi Tonija Cetinskog, Ace Lukasa, Tropico Band-a, Svetlane Cece Ražnatović.


Ono po čemu se Music Week festival izdvaja je svakako najatraktivnija lokacija tokom zimske sezone, a to je nedvosmisleno Kopaonik. Spoj najpopularnije muzike i prave zimske idile svojstvene ovoj turističkoj destinaciji se nikako ne sme propustiti. ​Kao i prethodne godine, svi gosti ekskluzivnih hotela MK Mountain Resort imaće privilegiju da prisustvuju kompletnom spektaklu bez dodatne naknade za ulaznice već je ceo ugođaj uključen u cenu aranžmana koji se kreće od 127 eura.

“Music Week je novi koncept turizma i zabave koji smo napravili u saradnji sa MK Mountain Resortom. Namenjen je ljudima koji žive dinamično i zbog toga gledaju da sebi na odmoru ugode na svaki način. Preko dana žele da se odmore, bave sportom, relaksiraju, ali uveče očekuju vrhunsku zabavu. Mi smo odlučili da im tokom Music Week-a to i pružimo”, kažu iz produkcije Sky Music.

Informacije i rezervacije na broj:
+381 36 54 71 246

Rezervaciju možete izvršiti OVDE!