Peđa Medenica, Ivana Selakov i Đani otvaranju zimsku sezonu na Kopaoniku

Kopaonik, 06.12.2017 – Popularna pevačica Ivana Selakov, biće jedna od zvezda koja će simbolično otvoriti osmi po redu “Ski opening Kopaonik“. Tokom manifestacije, koja će trajati od 8. do 10. decembra, biće održani koncerti, dnevne i noćne žurke, modne revije i sportska takmičenja.

Peđa Medenica, Ivana Selakov i Đani otvaranju zimsku sezonu na Kopaoniku Kopaonik, 06.12.2017 - Popularna pevačica Ivana Selakov, biće jedna od zvezda koja

Ivana Selakov je najavila odličan provod, a pored nje, tokom četvorodneve žurke, sve posetioce planine će zabavljati i njene kolege Peđa Medenica i Radiša Trajković – Đani koji će u večernjim satima nastapiti u hotelu “Grand”.

Posetioci će, pored Đanija, u četvrtak, 7. decembra imati priliku da uživo čuju Nemanju Staletovića i Aleksandru Marjanović, zatim u petak, 8. decembra Peđu Medenicu i Andreanu Čekić i 9. decembra, u subotu, Ivanu Selakov i Ameča Ćemana – Ćemu.

MK Mountain Resort, koji već osmu godinu za redom organizuje ovu manifestaciju, će gostima ponuditi trodnevnu žurku što sa pevačima i pevačicama, ali i nagradnim igrama, modnim revijama i raznovrstim zabavnim programom za sve uzraste, a očekuje se da će na Kopaoniku tokom trodnevne žurke, boraviti preko 15 hiljada ljudi.