Internacionalni plesni kamp “Each One Teach One vol. 3” nagrađuje najmaštovitije

Nagradna igra plesni kamp kopaonik
Treću godinu za redom plesni klub „2hot4stage“ organizuje Internacionalni plesni kamp pod nazivom „Each One Teach One“. Ove godine kamp će biti održan u periodu od 19. do 24. jula na Kopaoniku. Kao i svake godine predavači će biti neka od istaknutih imena u svetu plesa među kojima su, između ostalih, Bust i Hopare iz Francuske.
Ne morate biti dobri na podijumu da biste bili deo „EOTO vol.3“ plesnog kampa, jer su u program uključena planinarenja i obilasci znamenitosti koje krase Kopaonik, te su i ljubitelji prirode i dobrog druženja pozvani da upotpune i podrže ovo jedinstveno putovanje.

MujEnMissBalkan
Kako je cilj ovog plesnog kluba da kamp, spojem plesa i prirode, privuče domaće i strane ljubitelje dobrog ritma, ove godine „2hot4stage“ je odlučio da pokrene nagradnu igru pod nazivom „Priroda u pokretu“ . Tema nagradne igre je spoj plesa i prirode koji je potrebno dočarati na najmaštovitiji način, putem fotografije. Biće dodeljene dve nagrade, jedna po izboru publike na socijalnoj mreži Fejsbuk, a druga po odluci žirija. Autore dve najoriginalnije fotografije očekuje besplatan put na ovaj nesvakidašnji događaj. Nagradna igra „Priroda u pokretu“ će trajati u periodu od 6. do 20. maja. Svi zaljubljenici u prirodu, ples, muziku i ritam pozvani su da učestvuju.
Više informacija o nagradnoj igri i samom kampu možete pronaći na Fejsbuk stranici „Plesni Kamp – Each One Teach One“ , kao i putem mejla eotovol3@yahoo.com.