Beograd, 3. april 2019. godine – Hotel Kempinski Palace u Portorožu dobitnik je prestižne globalne nagrade za izvrsnost u hotelijerstvu „Star Diamond Award“, koju dodeljuje američka akademija (American Academy of Hospitality Sciences). Ovu  elitnu nagradu u hotelijerstvu i priznanje za istinski kvalitet dobijaju samo oni koji svojim zalaganjem, gostoljubivošću, vrhunskom uslugom i ambijentom ostvare najviši nivo izvrsnosti.

Najluksuzniji hotel MK Grupe Kempinski Palace Portorož dobitnik priznanja „Star Diamond award“ - HopNaKop Kopaonik

„Izuzetno smo počastvovani ovom nagradom, koja je rezultat velikog truda i rada koji naš tim u Kempinskom svakodnevno dokazuje. Prepoznati smo po vrhunskoj usluzi, što ovaj hotel stavlja na mapu najelitnijih hotela u regionu. Kako svaka nagrada nosi, kako zadovoljstvo, tako i veliku odgovornost, trudićemo se da u narednom periodu na pragu letnje sezone, potvrdimo prepoznatu izvrsnost,“ rekao je tim povodom Nikola Avram, direktor grupacije hotela koje posluju u okviru MK Grupe.

Najluksuzniji hotel MK Grupe Kempinski Palace Portorož dobitnik priznanja „Star Diamond award“ - HopNaKop Kopaonik

“Kempinski Palace“ ima pet zvezdica, jedan je od najluksuznijih hotela na Jadranu i deo je hotelske divizije MK Group od 2015. godine. Smešten je u zaštićenom uređenom parku u centru Portoroža.  Poseduje 164 sobe, 17 apartmana i  jedinstvenu Kristalnu dvoranu.  Pored toga, hotel raspolaže luksuznim spa-centrom, restoranima i konferencijskim salama.